Известие

Collapse
No announcement yet.

Като е студена стърже откъм ремъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Като е студена стърже откъм ремъка

Започна сутрин като я паля да стърже откъм ремъка за динамото климата и т.н.(не знам как се казва). Днеска се въргалях да чуя точно откъде идва, че се притеснявах да не е от агренажния, но не е от него. След 5 мин. спира шумотевицата. То ясно, че ше се ходи по майстори, ама да си питам, а и трябва да нощува в сервиз, защото го прави само като е съвсем студена
    166, 2.4 JTD'00

И аз съм така вече няколко месеца ! Отначало беше по-леко,но напоследък като позастудя повече се доста се усили.При ,мен мисля,че е разбит някой лагер и като дам повечко газ освен стърженето ми "присвирва" ремъка.Чакам само да се постопли малко времето и свалям динамото да го нося на ремонт.Дано само не се окаже от компресора на климатика, че там незнам как ще се процедира
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Ако е от лагера на климатика стува около 50-60лв.Но ще трябва да е във сервиз.Докато не се види не е сигурно какво е.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Къв е тоя лагер за 50 лв. ? Аз немога ли да сложа по-къс ремък и да не минава изобщо през компресора
        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Но след като е дошло лятото какво правим.А???

Comment

ша маа по без потник
            Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА

Comment

Май е от динамото като се намокри и при мен свири леко
              146 1400TS

Comment

Първоначално публикувано от Xtrim7
                Но след като е дошло лятото какво правим.А???
                Ем че то колко е лятото,3-4 месеца се някак ще ги изтикаме Жамовете долу и чалгията на макс
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Същата работа,сутрин жули яко позагрее малко и утихне,снощи каот я палих беше напълно изстинала напрао свиреше тъкмо чакам да минат празниците и излитам кам Сашо да я чуе
                  Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                  sigpic

Comment

аз имам същия проблем като запаля колата се чува подобен шум скоро ми правиха ремонт на динамото сменяха лагери имаше и една ролка отишла и нея смених но шума си остана и се появява само когато колата е студена като поработи известно време и утихва
                    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Ясно, една от редовните детски болести на алфа . Ше се влиза в бокса след нг
                      166, 2.4 JTD'00

Comment

Днес сутринта я паля на -9 градуса и опа - същия филм. Стърже направо мамата си .... 3-4 мин стърга и освен това от скоростите влизат само 1ва и 2ра
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
                          Днес сутринта я паля на -9 градуса и опа - същия филм. Стърже направо мамата си .... 3-4 мин стърга и освен това от скоростите влизат само 1ва и 2ра
                          Сори за офф-а, при мен скоростите на студено влизат прекрасно, доста ме учудва това
                          166, 2.4 JTD'00

Comment

Мойте скорости пък като е постояла на-10,15градуса,и първоначалното е като леко раздвижване.Но е от жилата, пък и газих дълбок сняг.

Comment

ужасен шум

колеги същия проблем имам ужасен шум от пистовия ремак. Смених ремака,всички ролки,лагерите на алтернатора и пак шуми.Ако намерите решение моля пишете.
                              156jtd

Comment

Working...
                              X